Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pólónyomás

A pólónyomás az egyik tini kedvenc szolgáltatás. Rengetegen veszik igénybe, ugyanis nagyon sok humoros ajándéktárgy készíthető vele poénos, ironikus feliratokkal, képekkel és emblémákkal. De mennyibe kerül ma egy pólónyomás? Mikor érdemes igénybe venni? Hogyan is zajlik le? Lássuk csak...

Pólónyomás, de mikor?

A pólónyomás akkor a leggazdaságosabb, ha kevés színből álló képet szeretnénk a pólóra nyomatni. Többnyire ez az oka annak, hogy a pólónyomással foglalkozó cégek leginkább feliratozott pólókat készítenek. Ha egy olyan pólót szeretnél a szekrényed polcán tudni, aminek a kinézete, vagy felirata a saját fejedből pattant ki (és máshol nem tudsz olyat beszerezni), akkor garantáltan a pólónyomás a legjobb lehetőség hozzá.

 

Vicces pólónyomás

 

Pólónyomás árak

A pólónyomás ára több tényezőtől is függ. Evidens, hogy függeni fog attól, hogy hány pólót szeretnél nyomatni (a legtöbb cég akciókat kínál, minél több póló, annál kedvezményesebb alapon), és hogy milyen minőségű pólóra nyomatnak. A pólónyomást vállaló cégek mind egy képet fognak kérni tőled Email-ben, ami a pólóra lesz nyomatva. FONTOS, hogy ennek a képnek feltétlenül jó minőségű képnek kell lennie (ha nem csupán egy feliratról van szó), mert csak így lesz a pólódon is minőségi. Minél több színt ábrázol az általad küldött kép, annál drágább lesz a pólónyomás.

 

Pólónyomás felirattal

 

Pólónyomás ajánlatkérés

Milyen információkat fognak kérni tőled, egy pólónyomás ajánlatkérés esetében? Először is meg kell mondanod, hogy hány pólót szeretnél készíttetni, mivel ők akkor annyi pólót fognak rendelni (ha csak nincs raktáron nekik). Ha meg van a szám, akkor el kell döntened, hogy milyen legyen a póló alapszíne, amely a jobb cégeknél egy igen széles skálán terjed, majd különböző pólóminőségekből választhatsz, ami vállalatonként eltérő lehet (pamut, stb.), és természetesen kell egy póló méret is. A nyomat méretét szintén neked kell megadnod, és azt is, hogy hol szeretnéd elhelyeztetni (elejére, hátuljára, ujjára, stb.).

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tök jó!

(Anna :), 2012.09.24 08:50)

Tök jó ez az oldal köszi mindent :))) És én egy 15 éves csaj vagyok aki újságírónak tanul nagyon tetszik a blogod simán lehetnél te is újságíró :))